Szórakozás

Majkából bolondot csinál Zoé?

Egy Bumeráng-hallgató szerint a TV2 Édesnégyes című műsorában megismert Zoé a való életben már megtalálta élete párját, Majkával csak a szereplésért járó pénzért cicázik.

„Kamu az egész, jól meg van rendezve, én ismerem Zoét is, és az igazi párját is. Jó pénz volt” – olvasták be a hallgató üzenetét Boros Lajosék, akik nyomban tárcsázták a beküldő telefonszámát, hogy kifaggassák az igazságról. A vonal túlsó végén egy bizonyos Karcsi volt, aki azt állította, hogy ismeri Zoét, bár ennél többet nem nagyon volt hajlandó elárulni.

– Nem szeretnék kellemetlen helyzetbe hozni senkit. Igazából csak közölni szerettem volna, ismerem őket: kamu. A kitárulkozó Zoé nem szerelmes Majkába. Nem hiszem, hogy Majka-rajongó, ő ennél komolyabb – zárta a beszélgetést Karcsi, akiből Bochkorék sem tudtak több információt kihúzni.

Zoét egy hoppon maradt udvarlójának bosszúját sejti a háttérben.

– Nem élek együtt semmilyen pasival, csak hat kiskutyával osztom meg az otthonom. Nem tudom mi lehet az oka, hogy megpróbálnak lejáratni. Szerintem féltékenység állhat a háttérben: folyamatosan van 15-20 férfi, aki állandóan próbálkozik nálam, talán közülük lehetett valaki. Nem értik meg, hogy nem illenek hozzám. Az a férfi a tökéletes számomra, akivel úgy egybetartozunk, mint a borsó, meg a héja. Úgyhogy még keresem az igazit, ezért próbálkoztam Majka meghódításával is –magyarázta Zoé a Borsnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik