Szórakozás

Gyerekekkel kegyetlenkedett a képviselő

Fekvőtámaszokkal kínozta az iskolásokat.

Azonnali kirúgták Baskortosztan régió egyik elöljáróját, miután a férfi diákokat arra kényszerített, hogy fekvőtámaszokat végezzenek, és közben csókolják meg a cipőjét.

A megdöbbentő felvétel a YouTube nevű, népszerű videomegosztó portálra is felkerült, idáig több tízezren nézték meg, és hatalmas felháborodást váltott ki Oroszországban.

A felvételen az látszik, ahogy az elöljáró egy iskolai látogatás alkalmával ordítozik a gyerekekkel egy tornateremben. A tizenévesek, akik kosárlabdamezt viselnek, alig bírják végrehajtani a nehéz fekvőtámaszokat, miközben a férfi egyebek mellett azt kiabálja nekik, hogy “Keményebben! Csókoljátok meg a lábfejemet!”

A régió elnöke, Rusztem Kamitov szombati közleményében azt írta, hogy Difkat Kantyimerovot azonnal hatállyal eltávolították posztjáról. Kamitov csak pénteken látta a felvételt az interneten, és ezután döntött az elöljáró kirúgásáról.

A felvételt valószínűleg az egyik diák szülője vagy az iskola egyik dolgozója rögzítette még tavasz végén, majd a klipet feltették a YouTube-ra. Oroszországban azonban csak most lett belőle hatalmas botrány, miután a napokban bemutatta azt az orosz köztelevízió.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik