Szórakozás

Mary Zsuzsinak egy 31 éves férfi udvarol

Szüleinek is bemutatja az énekesnőt a fiú.

A 63 éves Mary Zsuzsinak egy 32 évvel fiatalabb londoni férfi udvarol – írta a Bors. A fiatalembert Lórántnak hívják, és egy szállodában dolgozik. Az interneten keresztül ismerkedtek meg Zsuzsival, kezdetben egymás lelkét ápolták, de később barátságuk komolyabbra fordult.

„Odáig vagyok érte, Zsuzsi egy csodálatos és szexi nő. Hajnalig szoktunk levelezni. Azt mondja, hogy a fiatalságot látja bennem, és majd’ megőrül értem. Egyelőre még plátói a kapcsolatunk, de remélem, hogy hamarosan beteljesül a szerelmünk” – mesélte a lapnak Lóránt, aki alig várja, hogy a jövő héten Ferihegyen landoljon a gépe. A reptéren ugyanis Zsuzsi várja majd Lórántot, aki azonnal a szüleihez viszi a művésznőt, hogy bemutassa.

„Zsuzsinak több mint háromezer ismerőse van a Facebookon, és sok férfitól kap kedves, figyelmes üzeneteket. Nem titok, hogy sokan udvarolnak neki. Lórántról annyit tudok, hogy nagy rajongója az énekesnőnek. Ezen kívül Zsuzsi, az elmúlt időszak tapasztalataiból tanulva, úgy döntött, hogy soha többet nem beszél a médiának a magánéletéről” – mondta Sugár Andrea, Mary Zsuzsa menedzsere.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik