Szórakozás

Lady GaGát hazugságon kapták

A botrányos énekesnőről egykori iskolatársai állítják: hazudott, amikor azt állította, hogy kiközösítették feltűnő viselkedése miatt. Ő ugyanis mindig is szürke egér volt társai szerint.

Egyre nagyobb vihart kavar a nagy leleplezési vággyal és jó üzleti érzékkel rendelkező Maureen Callahan író könyve, amelyben a botrányhős énekesnő múltjáról rántja le a leplet. Callahan felkutatta GaGa egykori osztálytársait, akik elmondták, hogy az énekesnő hazudott a múltját illetően. Többen is azt nyilatkozták, hogy Lady Gaga átlagos, szürke lány volt.

– Nagyon meglepődtem, amikor azt olvastam, hogy Stefani azt nyilatkozta, kiközösítettük. Ez hazugság, mert sosem viselkedett különcként, amikor egy egyetemre jártunk. Teljesen átlagos lány volt, tök normálisan viselkedett, szinte alig hallottuk a hangját. Egyáltalán nem feltűnősködött még az öltözékével sem, mint ahogy azt állította. Barátságosan viselkedett mindenkivel, kedves nyitott, tipikus kertvárosi lány volt, nagy társasággal – magyarázta Jon Sheldrick, aki a New York Universityn volt osztálytársa GaGának.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik