Szórakozás

Jimmy Jumppal fotózkodtak a rendőrök

A hatóság embereivel fotózkodott a világ talán leghíresebb streakere, azaz pályára beszaladó drukkere, Jimmy Jump.

Jimmy Jump több BL-döntő és a nyári vb-finálé után úgy döntött: az egykori barcelonai kedvenc Kubala László tiszteletére a legnagyobb magyar futballrangadón is beugrik a pályára egy „Kubala forever” feliratú katalán zászlóval.

A befutás után Jimmy a fogdában kötött ki, ahol a Bors című napilap szerint a rendőrökkel fotózkodott.

– Egy pillanatra azért megrémültem, amikor a biztonságiak átadtak a rendőröknek, de szerencsére ők is felismertek, és később már együtt fotózkodtam velük – mesélte Jimmy, aki úgy négy óra hosszat „élvezte” az újpesti kapitányság vendégszeretetét. – Nagyon udvariasak voltak, de végig kellett csinálni a hivatalos procedúrát. Minden „fellépésem” előtt ideges vagyok, de utána hamar megnyugszom, s akkor is boldognak érzem magam, ha éppen a rácsok mögött ücsörgök.

Jimmy magyar rendőri tapasztalatokkal gazdagabban és 100 ezer forinttal szegényebben távozott.

– Ez semmi, a lisszaboni Eb- és az athéni BL-döntő után két napra csuktak le – folytatta a Jaume Marquet Cot néven kevésbé ismert spanyol. – Sőt, az oslói Euroviziós Dalfesztiválon negyvennyolc órányi fogda és kétezer eurós (580 ezer forint!) büntetés kifizetése után újra becsuktak, mert féltek, hogy az akkor érkező holland királyi család ünneplését is megzavarom. Még szerencse, hogy életemben először és utoljára egy reklámfelirattal ugrottam, és az ötezer eurós fizetségből kiutazhattam a dél-afrikai vb-re.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik