Szórakozás

Naomi Campbell megpihenne

"Nem vonulok vissza, csak kiveszek egy szezonnyi szabadságot" - jelentette ki Naomi Cambell szupermodell, aki péntek este ünnepelte a divatszakmába lépésének 25. évfordulóját.

Cambell úgy nyilatkozott, hogy ha egy olyan barát, mint Stefano Gabbana felkéri, akkor természetesen kimegy a kifutóra, de egyébként egy ideig nem kíván ruhákat bemutatni.

“Elég jó volt. Sokat futkároztam, buliztam és utaztam” – válaszolta a modell arra a kérdésre, hogy hogyan telt a nyara. Naomi Campell nem tartotta fontosnak arra kitérni, hogy Hágában beidézték tanúnak a Charles Taylor volt libériai diktátor elleni perre, amiért csiszolatlan gyémántokat fogadott el tőle.

“Gyakran kapok ajándékokat. Néha az éjszaka közepén, anélkül, hogy tudnám, ki adta őket” – vallott a modell a nemzetközi bíróság tárgyalásán.

A fekete szépség elmondta, hogy önként vállalt pihenője alatt rajongói az interneten sem fogják tudni követni, hogy mi történik vele, mert nincs fent sem a Twitteren, sem a Facebookon.

“Nem akarom, hogy bárki is tudja, hogy hol vagyok” – mondta Campbell, aki egy negyedszázada, 14 évesen robbant be a divatszakmába.

“Ugyanolyan a varázsa, mint amilyen Elizabeth Taylornak, vagy Marilyn Monroe-nak volt” – nyilatkozta róla a The New York Timesnak Anna Sui divattervező. – “Ellenállhatatlanul rabul ejt. De nem a karizmájával, hanem valami mással, ami erősebb annál.”

Stefano Gabbana és Domenico Dolce, egy közösen írt e-mailben úgy fogalmazott, hogy Naomi több, mint egy modell: ő egy ikon.

A D&G a jubileumi ünnepséggel megkoronázott pénteki “divatéjszaka” alkalmából egy korlátozott számban kibocsátott, 200 dolláros Campbell-trikót dobott a piacra. A ruhadarabokra nyomtatott fotók azt domborítják ki modellből, amit ő is a legszebbnek tart a testén: a lábát és a fenekét.

A trikókat a szupermodell egy Londont, Párizst, Moszkvát Pekinget, Hongkongot és Sanghajt érintő körúton kívánja értékesíteni, amelyre Stefanóval és Domenicóval együtt utazik majd. A bevételt a tervek szerint jótékony célokra fordítják majd.

Naomi Campbell májusban tölti be a 40-et.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik