Szórakozás

Tom Cruisék nem állnak készen egy újabb babára

Katie Holmes a Marie Claire magazinnak nyilatkozva cáfolta a terhességéről szóló pletykákat.

“Talán néhány év múlva, de most teljes egészében Surié vagyok” – fogalmazott a 31 éves színésznő, négyéves kislányára utalva.

“Én vagyok a legfiatalabb a családban – egyik nővérem öt évvel idősebb nálam, a másik pedig kilenccel, úgyhogy egy kicsit olyan volt, mintha egyedüli gyerek lettem volna. Élveztem!” – mondta a lapnak, kiemelve, hogy jól esett, amikor úgy érezte, hogy az édesanyja teljes figyelmét megkapja.

Holmes az interjúban férjéről is áradozott, mint mondta, nagyon izgalmas Mrs. Cruise-nak lenni. “Tom ugyanolyan nagyszerű otthon, mint a mozivásznon. Olyan szenvedélyes mindennel kapcsolatban, amit csak csinál. Amikor apaként viselkedik, akkor teljesen ott van, teljesen odaadja magát” – fogalmazott. Mint mondta, csodálatos élete van Tom Cruise mellett, és mindig emlékezteti magát arra, hogy valójában milyen szerencsés.

A 48 éves Cruise és Holmes négy évvel ezelőtt házasodtak össze Rómában, egy XII. századi kastélyban. A két filmsztár egy évvel korábban jegyezte el egymást Párizsban. Kislányuk, Suri 2006. április 18-án született meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik