Szórakozás

Ganxstáról szexképek készültek

Ganxsta Zolee és a Sex Action többi tagja is letiltatta a zenekar húszéves történetét összefoglaló DVD-ről a pornográf felvételeket.

– A kilencvenes évek elején a Sex Action zenekarral többször is végigturnéztuk az országot, hihetetlenül népszerűek voltak a fiúk, gyakran már a város határában vártak minket a rajongó lányok. Zoliékat kötelezte a név, ezért minden csajt lefektettek, önként jelentkezőkből pedig sosem volt hiány – mondta a Borsnak Nagy Gyula, a Sex Action menedzsere, aki gyakran megörökítette Ganxstáékat félreérthetetlen helyzetekben a mindenre kapható rajongókkal.

– Sokszor készítettünk videót vagy fotót ezekről az öltözői bulikról. Az eddig sehol sem látott pikáns anyagokat szerettem volna bónuszként megjelentetni a Sex Action DVD-jén, de a fiúk nem egyeztek bele. Egyikük arra hivatkozott, hogy már komoly üzletember, Zolee-ék pedig lassan szülői értekezletre járnak, és a felvételeken szereplő lányok személyiségi jogait sem akarták megsérteni. Egyébként van olyan hölgy, aki ma ugyanúgy eljár a koncertjeinkre, mint húsz éve – magyarázta Gyula.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik