Szórakozás

Válságban sem megy rosszul a pornósztároknak

Van olyan pornódíva, aki eddig 100 millió dollárt keresett felnőttek számára készült filmjeivel.

A Libertatea napilap szerint a legtöbbet Jenna Jameson kereste, a 36 éves, pornófilmek királynőjeként emlegetett díva több mint 300 filmben játszott. Miután úgy döntött, hogy elég volt a szereplésből, a kamera másik oldalán próbálta ki magát. Nem kis sikerrel, a vagyona jelenleg eléri a 100 millió dollárt.

Második helyen a 34 éves Tera Patrick áll, aki közel 50 millió dollárt keresett. 2006-ban azonban ő is abbahagyta a színészkedést, és pornószínészeket foglalkoztató ügynökséget nyitott, ugyanakkor felnőtt filmek készítésbe is belevágott. Évente csupán 15 filmet forgat, mely évi 10 millió dollár nyereséget termel.

Jesse Jane foglalja el a toplista harmadik helyét. A 30 éves színésznőt a második helyezett, Tera Patrick fedezte fel. Leginkább az ő filmjeiben játszik, vagyona eléri a 25 millió dollárt.

Negyedik helyre az 57 éves férfiszínész, Ron Jeremy került, aki talán a pornófilmek legismertebb férfifigurája. Körülbelül kétezer filmben szerepelt, és ennek köszönhetően 15 millió dollárt keresett.

A toplista legutolsó helyén Japán legismertebb és leggazdagabb pornócsillaga, a 31 éves Maria Takagi szerepel. Egyetlen szerepért 2,6 millió dollárt is kapott. Mielőtt XXX színész lett, popénekesnőként futott be hazájában. Vagyona 10 millió dollár.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik