Szórakozás

Megdöbbentő részletek Natascha Kampusch könyvéből

A "3096 nap"-ból kiderül, a lányt fogvatartója hetente akár kétszázszor is megverte, és többször arra kényszerítette, hogy félmeztelenül takarítson.

Kampusch nyolc évig volt Wolfgang Prikopil fogságában: az önéletrajzi kötet szerint többször is megkísérelt öngyilkosságot, hogy megszabaduljon a kínszenvedéseitől.

A hamarosan megjelnő önéletrajzi könyvben először mondja el részletesen Kampusch, hogy milyen viszony volt közte és Prikopil közt. A kötetben arról is szó van, hogy a fogva tartott lány hat hónapig egy ablak nélküli cellában volt, amelynek ajtaja egy hatalmas betondarab volt, és csak egy priccs, egy WC és egy mosdókagyló volt benne. A cellában volt egy hangszóró is, amelyen keresztül Prikopil folyamatosan azt ordította Kampuschnak, hogy “fogadj szót.” Emellett a férfi azt hajtogatta, hogy “te már nem Natascha vagy, hanem az enyém.”

Kampusch a könyvben hozzáteszi, hogy egyszer annyira megverte fogvatartója, hogy egyszer hallotta, ahogy saját gerince elroppan. Prikopil ráadásul többször arra is kényszerítette, hogy egy ágyban aludjon vele, és félmeztelenül takarítson.

Natascha Kampusch 2006 augusztusában szökött meg 18 éves korában, Prikopil pedig öngyilkos lett, amikor észrevette, hogy “túsza” már nincs a fogságában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik