Szórakozás

Kiderült Cameron Diaz sötét múltja

A színésznő a sikerért korábban bármire képes volt. Félmeztelenül, bőrszerkóban, ostorral a kezében pózolt.

Diazt tizenhat évesen szúrta ki egy fotós egy hollywoodi partin. A férfi tanácsára jelentkezett az Elite Modellügynökségnél, elhagyta otthonát, és a következő 5 évben állandóan változtatta lakhelyét. Ez idő alatt a drogokkal is megismerkedett, és mivel valamiből finanszíroznia kellett napi adagjait, erotikus fotósorozatot is elvállalt.

John Rutter készítette róla azokat a felvételeket, amelyeken Cameron félmeztelenül, bőrszerkóban, ostorral a kezében pózol, és egy láncra vert férfit rángat.

Amikor a színésznő világhírű lett, Rutter titokban megkereste, és 3,3 millió dollárt, vagyis 660 millió forintot kért azért, hogy az összes felvételt átadja neki. Ám a szőke szépség visszautasította, és amikor a fotós ötmillió dollárért, azaz 12,1 milliárd forintért akarta eladni a képeket egy európai reklámügynökségnek. Cameron bírósághoz fordult.

„Nem bánom, hogy megtettem” – vallotta Diaz, aki bár nem örült a képek előkerülésének, azért elmondta, szerinte nagyon is jól néz ki a felvételeken. „Legalább végre megtarthatom őket” – jelentette ki. A bíróság végül mindenben Diaznak adott igazat, Ruttert pedig börtönbüntetésre és kártérítésre kötelezte.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik