Szórakozás

Katus Attila: Nem vagyok meleg

Az aerobic világbajnok kapcsolata három év után ért véget Ottiliával. Katus tagadja, hogy csupán látszatból lettek volna együtt a lánnyal.

Sokak szerint Katus és Ottilia kapcsolata a kívülállóknak szólt, leplezvén, hogy az aerobik-világbajnok a saját neméhez vonzódik. Ezeken a vádakon Attila már meg sem lepődik, mint mondja, húsz éve pusmognak a háta mögött.

“Sok ember megkérdőjelezte már a szexuális irányultságomat, pusztán azért, mert aerobikozom, holott azt kevesen tudják, hogy ez az egyik legnehezebb versenysport. Kétségtelen tény, hogy a versenyruhák, illetve a mozdulatok nőiesek, könnyűnek is tűnhetnek, erről azonban szó sincs. Tizennyolc éves voltam, amikor lemelegeztek az edzőteremben, ahol persze később nagy tisztelettel fogadtak engem és a csapattársaimat is. Hamar rájöttek, hogy ez a sport inkább való férfiaknak, mint nőknek” – magyarázza Katus Attila, aki a mai napig szereti Ottiliát.

“Nagyon kötődöm hozzá, de bizonytalan vagyok a kettőnk kapcsolatát illetően, és nem azért, mert meleg vagyok. Ha az lennék, vállalnám. Nem tudom, mit hoz a jövő. Azt szeretném, ha a boldogító igen nálam egy életre szólna, és nem csonka családban nőne fel a gyermekem” – nyilatkozta Katus.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik