Szórakozás

Megmérgezték a híres sorozatszínésznőt

Gabriela Spanic asszisztense már négy hónapja mérgezte a népszerű mexikói szappanopera-színésznőt és annak családját.

Mindennap kis mennyiségű ammónium-szulfátot tett az ételükbe, minek következtében szédülésre, gyomorbántalmakra és fejfájásra panaszkodott a kétéves kisfiú, anyja és a dada.

A laborvizsgálat mutatta ki a szervezetükben a mérget, majd a nyomozás során kiderült, ki a tettes – írta a Bors.

A rendőrség gyilkossági kísérlet alapos gyanújával tartóztatta le Marcia Celeste Fernández Babiót, akinél két ampulla ammónium-szulfátot is találtak. Állítólag féltékenységből követte el tettét.

Ajánlott videó

Fél évszázada egy addig nem sokra tartott, huszonnyolc éves bokszoló, Ken Norton úgy elverte Muhammad Alit, hogy a vesztes favoritnak eltört az állkapcsa. A győztes nehézsúlyú mindössze 50 ezer dollárt kasszírozott váratlan diadala után. Aztán még kétszer megmérkőzött Alival, harmadszorra már az 1973. március 31-én kapott pénz harmincszorosáért.
Ha azt gondoljuk, hogy a gyerekeink az iskolapadból kikerülve a XIX. századba lépnek ki, akkor ez a jelenlegi oktatási rendszer kiváló, hiszen nagyjából egy két évszázaddal ezelőtti világra készíti fel a fiatalokat – nyilatkozta a 24.hu-nak Balogh Péter (Petya), a Cápák között című üzleti showműsor alapembere. Interjú.