Szórakozás

Camilla hercegnő arcfelvarrással mentené házasságát

Tízmillió forintnak megfelelő összeget költött plasztikai műtétekre.

A pletykák szerint az alkoholproblémákkal és depresszióval küzdő Cornwall hercegnője szépészeti beavatkozásokkal szeretné elkerülni, hogy a trónörökös beváltsa a fenyegetéseket, s elváljon tőle.

„Camilla biztos benne, hogy ha kicsit frissít magán, akkor Károly nem akarja majd elhagyni. Tisztában van vele, hogy ha elválnak, az neki az anyagi romlást jelenti. Csak azt nem méri fel, hogy Károly nem a ráncok, hanem a pia és a megszállott hisztériák miatt akarja a válást” – mondta egy, a királyi családhoz közel álló ember a Globe magazinnak.

A lap értesülései szerint a hercegnő csaknem ötmillió forintnak megfelelő összeget költött arcfelvarrásra és tokaigazításra, valamint ráncfeltöltésre. További hárommilliót zsírleszívásra: a combjáról, a csípőjéről, a hasáról, sőt még a nyakáról is szívtak le felesleget, majd újabb egymillióért felvarrták a hasán a bőrt. Ezek után kétmilliónak megfelelő összegért felvarratta a mellét is, ám a család barátai szerint kétséges, hogy ez elég lesz a házasságuk megmentéséhez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik