Szórakozás

Forró szögeket ütöttek a cselédbe

Azt állítja egy pénteken megműtött Sri Lankai asszony, hogy tűzön felforrósított szögeket ütött kalapáccsal a testébe szaúd-arábiai munkaadója.

Ezt közölte szombaton a Sri Lankai Kamburupitiya város kórháza, ahol három órás operációval szedték ki a szögek nagy részét a 49 éves nő testéből. Az asszony márciusban utazott Szaúd-Arábiába, ahol házvezetőnőként dolgozott.Az asszony a múlt hétvégén került kórházba, miután hazaérkezett Szaúd-Arábiából. Addigra már nagy fájdalmai voltak, és járni sem tudott. A műtét során a 24 szögből 19-et távolítottak el, és volt köztük öt-hat centiméteres is. Találtak tűket is a nő karjában, lábában és a homlokában. Az orvosok öt szöget azért nem vettek ki, mert attól tartanak, hogy idegeket sértene meg a beavatkozás.

A háromgyerekes asszony márciusban utazott Szaúd-Arábiába, hogy házvezetőnőként munkát vállaljon. A 49 éves L.T. Ariyawathi, a kórház igazgatója szerint azt mondta a műtét után, hogy azért büntette meg munkaadója, mert nem tudott kommunikálni a családdal.

Az igazgató szerint az asszony azt is elmondta, hogy a feleség forrósította fel a szögeket és tűket, majd átadta férjének, aki kalapáccsal ütötte be a testébe azokat, miközben a házaspár hét gyereke késekkel hadonászott és azt üvöltötte, hogy ők fogják megölni. A nő azt állította, hogy rendszeresen verték is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik