Szórakozás

Lindsay Lohan nem ússza meg olyan könnyen

A színésznő szigorú feltételekkel szabadult; ráadásul ha megszegi őket, megint rács mögött találja magát.

A filmcsillagot 2007-ben ittas vezetés és kábítószer-fogyasztás miatt bocsátották próbaidőre, ám annak rendelkezéseit megszegte, ezért júliusban háromhavi börtönre és háromhavi bentlakásos rehabilitációra ítélték.

Lohan végül 14 napot töltött a rács mögött, majd 23 napra költözött be a rehabilitációra.

A szerdai tárgyaláson Elden S. Fox bíró az elmúlt három évben Lohanről készült orvosi és egészségügyi jelentések alapján indokoltnak tartotta a színész szabadlábra helyezését. Ugyanakkor a következő 67 napra – november 1-ig – szigorú szabályokat állított fel. Lohannek pszichoterápián kell részt vennie, alkohol- és drogtanácsadásra kell járnia, és hetente több alkalommal szúrópróbaszerű alkohol- és kábítószer-teszten kell megjelennie.

A szabályok minden egyes pontjának megszegéséért harminc nap börtönt helyezett kilátásba a bíró.

A szerdai tárgyalás előtt pár órával a rehabilitációról elbocsátott Lohan nem jelent meg a bíróság előtt. Ügyvédje hangsúlyozta, hogy a színésznő megváltozott, tiszta fejjel gondolkodik, és eltökélte, hogy megőrzi józanágát.

A bíró kijelentette, hogy november 1-je után – amennyiben semmilyen panasz nem merült fel a színésznővel kapcsolatban – Lohan ismét szabadon elhagyhatja majd Los Angelest.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik