Szórakozás

Újabb botrány élő adásban a Mokkában

Hajdú Péter kedden élő adásban szólt be Kárász Róbertnek, aki hétfőn vérig sértette Sarka Katát.

Hétfőn reggel Kárász Róbert úgy konferálta fel az akkor még a szülészeten fekvő Sarka Katát, mint Hajdú Péter „jelenlegi feleségét”, ezért másnap reggel Hajdú Péter élő adásban ezzel a mondattal indította a telefonos beszélgetést: „A tegnapi katás interjúval kapcsolatban most legszívesebben azt mondanám, hogy Robi, egy nagyon picit bekaphatod, de azért majd ezt személyesen is megbeszéljük.” Kárásznak erre kikerekedett a szeme.

„Kedvelem Péter humorát, de ezúttal elvetette a sulykot. A helyében inkább a tisztességes parkolási szokásokra koncentrálnék” – vágott vissza a Mokka műsorvezetője, majd hozzátette:
„Nem minősíteném Hajdú kirohanását, de amit tőlem kért, arra keressen más vállalkozót.”

Hajdú Péter sem bánta meg, amit mondott. Még akkor is ingerülten beszélt, amikor a Bors munkatársa a történtekről kérdezte.

„Nincs bajom Robival, de ezzel a beszólásával magából indult ki, hiszen csak egy olyan csapodár férfi képes így beszélni egy kismamáról, mint ő. Egyébként nem készültem a beszólásra, kirobbant belőlem. Többen is hívtak a hétfői Mokka után, hogy Kárász mit mondott. A feleségem a háromnapos gyermekemmel feküdt a kórházban, érthető, hogy ideges lettem. A személyes megbeszélés alatt pedig verbális összecsapásra gondoltam” – magyarázkodott a Frizbi műsorvezetője.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik