Szórakozás

Michael Douglast beperelte volt felesége

Az asszony a színész szeptemberben moziba kerülő Tőzsdecápák folytatásából származó jövedelmének felét kéri.

Az Oscar-díjas színész ügyvédei szerint Diandra Douglas csupán azokból a filmekből részesedhet, amelyeket a sztár 1995-ben történt különválásuk előtt forgatott. A pár 23 évi házasság után 2000-ben vált el hivatalosan.

“Ideje, hogy Douglas asszony továbblépjen” – idézte a The New York Post a színészt képviselő Marilyn Chinitz ügyvédet, aki kedden a bíróságon kijelentette, hogy a volt feleség a válás óta több mint 6,3 millió dollárt kapott Douglas filmjei után.

Diandra Douglas ügyvédje tagadta, hogy ügyfelét a kapzsiság vezérelné. Mint mondta, a volt feleség csak az őt jogosan megillető részt akarja megkapni a Tőzsdecápák – A pénz nem alszik című produkció után. A bírósági tárgyaláson kifejtette, hogy “az a kapzsi, aki nem akarja kifizetni a feleségét”.

Sem a 65 esztendős Douglas, sem a volt neje nem jelent meg a tárgyaláson.

A színész múlt héten jelentette be, hogy rákos daganat van a torkában, ezért sugárkezelést kap, és kemoterápián kell átesnie. Diandra felajánlotta, hogy halasszák el a tárgyalást, de volt férje ragaszkodott hozzá, hogy mielőbb zárják le az ügyet.

Ajánlott videó

Kedden késő este jelentették be, hogy a tájékoztató idején életbe lépő szabályozás nyomán véget ér a 480 forintos üzemanyag korszaka: a Mol irányárai szerint a 95-ös benzin immár 641 forintba, a dízel pedig 699 forintba kerül.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!