Szórakozás

George Michael elismerte, bedrogozva ült a volán mögé

Az énekes még júliusban rohant bele autójával egy üzlethelyiségbe London egyik elegáns negyedében .

Robin McPhee bíró fél évre bevonta a brit világsztár jogosítványát, és figyelmezette, hogy akár letöltendő börtönbüntetést is kaphat, amikor szeptember 14-én kihirdeti ügyében az ítéletet.

“Ez egy súlyos ügy. Ön rendkívül rosszul vezetett, és baleset történt. Három éve már elítélték egyszer” – emlékeztetett rá a bíró.

Az énekest 2007-ben két évre eltiltották a vezetéstől és százórányi közmunkát szabtak ki rá, mivel ital, illetve drog befolyása alatt ült a volán mögé.

A 15 perces tárgyalás során az énekes csupán azért szólalt meg, hogy azonosítsa magát, és elismerje felelősségét.

A rendőri beszámoló szerint július 4-én hajnalban Range Rover autójának kormánya mögött ülve találtak rá a sztárra, aki kocsijával egy hampsteadi fotóüzletnek ütközött. A helyszínelő rendőr megállapította, hogy teljesen ki van ütve, erősen izzad és tágak a pupillái. Előállítása után kiderült, hogy marihuánás cigaretták vannak nála. A vizsgálat során alkoholt nem találtak a vérében, de a kannabisz nyomát fellelték, emellett kiderült, hogy antidepresszánst és egy gamma-hidroxibutirát tartalmú “partidrogot” is bevett. Utóbbi nemcsak kótyagosságot okoz, de teljesen enerválttá is tesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik