Szórakozás

Gábor Zsazsa férje: Végre szabad leszek

A hercegi címet pénzért megvett üzletember meg sem akarja várni, hogy felesége jobblétre szenderüljön, máris elkezdte árulni a közös vagyont.

Miközben a magyar származású hollywoodi sztár bármelyik pillanatban feladhatja a küzdelmet, a férjének „jobb dolga akadt”: pénzzé próbálja tenni a sztár házait és ingóságait.

„Szeretnék mindent elintézni, mire meghal a feleségem” – jelentette ki a Bild című német napilapnak a herceg, aki már fel is adta a házak eladására vonatkozó hirdetéseket.

A Bel Airben lévő villát az egyik legismertebb hollywoodi titán, Howard Hughes építtette, és halála előtt a rock and roll királya, Elvis Presley is itt lakott. A ház ára 30 millió dollár, azaz 6,7 milliárd forint. Emellett eladó még az álomszép mexikói farm is, kereken 20 millió dollárért (4,5 milliárd forint), ám ebben az összegben benne van a birtokon élő százhúsz ló is.

„El akarom adni az antikvitásokat és a ruháit is, ugyanis egyszerűen fogalmam sincs, mit csinálnék ezzel a sok kacattal” – magyarázta szenvtelen arccal Frederick von Anhalt, aki már azt is eltervezte, hogy felesége halála után visszatér Németországba, és élvezi, hogy újra szabad lehet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik