Szórakozás

Eltűnt szerelmét keresi a Megasztárban

Igazi, filmbe illő, romantikus szerelem vezérelte Pécsi Józsefet, hogy jelentkezzen a tehetségkutató 5. szériájába.

A szegedi férfi 1974-ben vesztette szem elől Pintér Zsuzsát, ám most úgy döntött, megkeresi, hogy leélje vele az életét. És bár a zsűri nem tartotta érdemesnek a produkcióját arra, hogy továbbjusson, Presser Gábor meghatódva mondta Józsefnek: reméli, hogy megtalálja a szerelmét.

„1974-ben, 19 évesen, utcazenészként kerestem a betevőmet a szegedi Bartók téren, amikor egyszer csak megjelent Pintér Zsuzsa. Szerelem volt első látásra. Egy gyönyörű hetet töltöttünk együtt, de aztán jött a rossz hír. A társaságban ugyanis megharagudtak rám, mert állítólag én lenyúltam egy haver nőjét. És ez ugye nem járja” – emlékezett vissza József, aki bármennyire is szerelmes volt, a becsülete miatt szakított Zsuzsával.

Nem sokkal a történtek után bevitték katonának, így már nem tudhatta meg, hogy az ő szerelme és a haver nője, bár mindkettőjük neve Pintér Zsuzsa, nem egy és ugyanazon hölgy, a társaságban ugyanis két lánynak is ez volt a neve.

József bízik abban, hogy a szombat esti megasztáros szerenádja után Zsuzsa megkeresi. „Én szeretem azt a nőt, és vele szeretném leélni az életem! Minden vágyam, hogy ez teljesüljön.”

VIDEO

Ajánlott videó

Olvasói sztorik