Szórakozás

Angelina Jolie 6 millióért bérel kastélyt Budán?

A tízszobás klasszicista épület megfelelő lakhely lehet a novemberben hazánkban forgató sztárnak.

Jolie a hétvégén Budapesten járt, hogy házat találjon családjának. Igényei nem hétköznapiak: nemcsak magának és férjének, hanem hat gyermekének is kényelmesen el kell férnie az ingatlanban, amelyben senki nem háborgathatja.

„Arról nem adhatok információt, hogy Angelina Jolie mekkora összeget fizetett. Az ár egyébként azon is múlik, hogy igényel-e személyzetet, szakácsot, komornyikot a villába. Ez esetben akár huszonötezer euró is lehet a díj” – mondta el a rezidencia egyik dolgozója.

A Bors információi szerint Angelinának és Bradnek azt tanácsolták, hogy Budán keressenek átmeneti lakhelyet. Az ajánlatok között van egy klasszicista stílusban épült kastély is, amely megfelelő lehet a számukra. A hétszáz négyzetméteres, tízszobás ingatlanhoz félhektáros ősfás park tartozik, ahol Maddox, Zahara, Shiloh, Pax és az ikrek, Vivienne és Knox sem unatkoznak majd. Ha ezt választják, havi hatmillió forintot kell költeniük a lakásra.

Úgy tudjuk, hogy Jolie-éknak Andy Vajna is segít megtalálni a tökéletes lakhelyet. A hazánkban készülő film egyébként a boszniai háború idején játszódik, és a színésznő a rendezői feladatot is elvállalta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik