Szórakozás

Még az esőre is allergiás a brit asszony

Gyakorlatilag magára az életre allergiás a brit Yvonne Simon, aki mindössze négyféle ételen él, és az ásványvizet is meg kell szűrnie.

Az asszonyon még kislány korában jelentkeztek az első tünetek, azóta szinte mindentől kiütése lesz, köhög, prüszköl, könnyezik, vagy úgy bedagad a torka, hogy levegőt sem kap. Barna rizsen, kerti salátán, répán és almán él, ez az a négy élelmiszer, ami nem okoz nála tüneteket, de például az ásványvizet már egy speciális készüléken kell átszűrnie, mert allergiás a benne lévő ásványi anyagokra.

„Allergiás vagyok az esőre, ezért nem ázhatok meg, a papírra is, ezért a pénzt, a könyvet is csak speciális kesztyűben tudom megfogni. A sima gumikesztyű nem jó, mert arra is allergiás vagyok. A ruháimat pedig speciális anyagból varratom, amelyben nincs egy szál műanyag sem” – panaszkodott Yvonne.

Az asszony összesen kilencféle gyógyszert szed, ezek tartják működésben a testét, orvosa állítja: sem ő, sem kollégái nem találkoztak emberrel, akinek ennyiféle allergiája lenne, mint Yvonne-nak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik