Szórakozás

Az Alkonyat sztárja szexibb, mint David Beckham

A brit Glamour magazin olvasói szerint jelenleg Robert Pattinson a legszexibb férfi a világon.

Rob 49 sármos színészt utasított maga mögé.

A top ötöt, egyértelműen a vámpír fiúk uralják, bár becsúszott egy vérfarkas is, hiszen Taylor Lautner a második, akit Jacob Black-ént ismert meg a világ. A negyedik és ötödik helyen szintén észbontóan helyes vérszívó fiúk, Xavier Samuel és Kellan Lutz állnak.

A bronzérmes, a The Vampire Diaries című amerikai sorozat által híressé vált, Ian Somelhalder. Az ő harmadik helyezése is bizonyítja, hogy a nők megőrülnek a vérszomjas férfiakért.

A Glamour egyik szerkesztője, Charlotte Duck így nyilatkozott: “A nők azért vonzódnak a vámpírokhoz, mert ők testesítik meg a veszélyt. Ők az abszolút rossz fiúk, a nők pedig imádják megszelídíteni a vad bestiákat.”

Az ötvenfős lista, amit 50 ezer nő szavazatai alapján állítottak össze, sok meglepetést okozott, mert sok olyan férfi szex szimbólum lecsúszott róla, akik tavaly még előkelő helyen voltak.

Johnny Depp például, az előző évi második helyről, a hatodikra esett vissza, míg a foci csillag David Beckham, a negyedikről lecsúszott a huszonegyedikre.

A legendás George Clooney, csak a harmincötödik helyet érte el, Leonardo DiCaprio, Keanu Reeves, és Jude Law pedig, szégyenszemre be sem jutottak az ötven közé.

A brit Galmour magazin 20 legszexibb férfija 2010-ben:

1. Robert Pattinson
2. Taylor Lautner
3. Ian Somerhalder
4. Xavier Samuel
5. Kellan Lutz
6. Johnny Depp
7. Justin Bieber
8. Gerard Butler
9. Hayden Christensen
10. Channing Tatum
11. Oralndo Bloom
12. Chace Crawford
13. Chris Brown
14. Justin Timberlake
15. Christiano Ronaldo
16. Ryan Gosling
17. Ed Westwick
18. Ashton Kutcher
19. Jake Gyllenhaal
20. Bradley Cooper

Ajánlott videó

Olvasói sztorik