Szórakozás

Stohl újabb esélye? – Újraindul a Való Világ

Hét év után, ősszel visszatér az RTL Klubra a magyar valóságshow-történelem legnépszerűbb szériája.

A Blikk információi szerint Stohl András neve is felmerült a lehetséges műsorvezetők között.

Ez remek visszatérés, egyfajta mentőöv lehetne neki, hiszen minden tévés munkáját elveszítette azután, hogy május elején ittas és drogos állapotban súlyos autóbalesetet okozott – írja a Blikk.

„Valóban visszatér a képernyőre a Való Világ, három sikeres széria után készülünk a negyedik évadra. Az emberek szerették ezt a műsort, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az elképesztő nézettsége. Ezért döntöttünk úgy, hogy belevágunk a következő szériába” – mondta Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója, aki elismerte, hogy már szóba került a műsorvezetők személye is.

„Tudjuk, hogy anno kik vitték sikerre a műsort, köztük volt például Stohl András is. Nem cáfolom, felmerült a neve műsorvezetőként, nem tagadhatom le, hogy benne is gondolkozunk. András szakmailag megkérdőjelezhetetlen, szerintem bármilyen műsor vezetésére alkalmas lenne. A Való Világ díszletei között pedig otthonosan mozogna. Azt viszont nem jelenthetem ki, hogy ő lesz a műsorvezető. Egyelőre korai ilyenekről beszélni” – mondta a Blikknek programigazgató.

Ajánlott linkek:

Mentőöv lehet Stohlnak a ValóVilág 4. (Blikk)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik