Szórakozás

Megnevezték Jimmy gyilkosát

Váratlan fordulat Jimmy halálának ügyében: új vallomást tett az egyetlen szemtanú.

A többórás kihallgatáson Hullé Éva elismerte a nyomozóknak: 2001-ben hamisan tanúskodott. Akkor azt állította, hogy véletlenül, Jimmy kezében sült el a fegyver azon a végzetes hajnalon, most azonban a Blikk információi szerint megnevezett egy elkövetőt.

Hullé Éva állítása szerint már hat esztendeje tervezi, hogy a hatóságoknak tárja fel elsőként a rettenetes újévi éjszaka minden pillanatát. Mint mondta, nem bírt tovább hallgatni. Az egykori szemtanú orvosi leleteivel érkezett a nyomozókhoz, akiknek kora délutánig beszélt, de még várható hamarosan újabb meghallgatás, immár a szemtanú lakásában, hiszen Éva rosszul lett, inzulininjekciót kellett beadni magának.

Ahogy az a péntek esti Aktívból is kiderül, a testileg-lelkileg meggyötört szemtanú négy órán keresztül válaszolt a nyomozók kérdéseire. Írásban is elismerte, hogy 2001-ben hamisan tanúskodott, ugyanis Jimmy halála után sokkot kapott, és a vallomástételnél nem volt beszámítható állapotban.

„Rákérdeztek arra is, kapok-e valakitől pénzt azért, amit most csinálok. Soha semmilyen újságtól vagy televíziótól nem kaptam pénzt, ahogyan most sem. A nyomozóknak megmondtam, kinek a kezében sült el a fegyver, megneveztem a tettest, de nyilvánosan nem tehetem, amíg fel nem hatalmaznak rá” – mondta a tolószékében ülő asszony.

Ajánlott linkek:

Megnevezte Jimmy gyilkosát (Blikk)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik