Szórakozás

Kivel csalja a feleségét a gárda főkapitánya?

A szervezeten belüli pletykák szerint egy 20 éves lány a "csábító".

Információink szerint egy 20 éves gárdista lánnyal ölelkezik és csókolózik Kiss Róbert, a Magyar Nemzeti Gárda nevű szervezet vezetője azon az augusztus 10-én készült videofelvételen, amelyre csütörtökön hívta fel a figyelmet a STOP.hu.

Régóta keringett a pletyka arról, hogy a nős főkapitány szeretőt tart, de ezt a férfi többször is cáfolta. Szerkesztőségünkhöz is eljutott több e-mail a magát Ifjú Gárdistáknak nevező szervezettől, amelyben amellett, hogy megnevezik a titkos kapcsolat női szereplőjét, hevesen támadják Kiss Róbertet, amiért „szándékosan és tudatosan hazudik bajtársainak”.

Az első üzenetek, amelyek a szerelmi viszonyról szóltak, még a parlamenti választások előtt láttak napvilágot, ezért a radikális oldalon többen hamisítványnak nevezték azokat, mondván: ezek is csak a Magyar Gárdát, és a vele szoros kapcsolatot ápoló Jobbikot lejárató kampány részei.

Akár valódiak, akár nem, az Ifjú Gárdisták levelei alapján a közösségi oldalakon könnyedén rá lehet bukkani vélhetően arra a gárdistalányra, aki – a szerzők véleménye szerint – „elcsábította” a főkapitányt és „belülről bomlasztja” a szervezetet. Legalábbis az adatlapján található fotók tanúsága szerint, a megszólalásig hasonlít a videón szereplő hosszú hajú hölgyre.

A többi fényképről pedig kiderül, hogy korábban rendszeresen részt vett a Magyar Gárda rendezvényein: például van, amelyiken árpádsávos zászlót tartva masíroz egy szakasz gárdista előtt.

Kiss Róbert a kitudódott intim viszony miatt lemondott a Magyar Nemzeti Gárda vezetői posztjáról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik