Szórakozás

Küzépső ujját mutatta fel Verrasztó Dávid

Magasra emelt középső ujjával, meglehetősen csúf jellel üzent a 200 méteres vegyes úszás selejtezőjét követően Verrasztó Dávid. A mutogatás kínos üggyé vált.

Meglehetősen furcsán, egy félreérthetetlen nemzetközi jelzéssel hozta a világ tudomására a boldogságát Verrasztó Dávid. Miután remek idővel továbbjutott a 200 méteres vegyes úszás selejtezőjéből, magasra emelt ujjával valami olyasmit jelzett, hogy: „ezt nektek”.

Nemcsak a tévénézők, a lelátón ülő közönség, de még az Európai Úszószövetség (LEN) illetékesei is megrökönyödtek Verrasztó Dávid mutogatása miatt. Olyannyira, hogy haladéktalanul bekérték a számról készült felvételeket.

– A képsorokon tisztán látható volt, amint a célba érkezett Dávid, magasra tartja az ujját, ráadásul azonnal megismételtük az ominózus esetet, nem lehetett szó félreértésről – mondta Sass Csaba, a közvetítések főrendezője. – Kissé meg is döbbentünk, hiszen fogalmunk sem volt, kinek és mit üzen. Mindenesetre nekünk az a dolgunk, hogy a verseny érdekesebb részeit megmutassuk, és ha kell, megismételjük, lelassítsuk. Nos, ez már-már bizarr jelenet volt.

Verrasztó Dávidot édesapja, a világ- és Európa-bajnok Verrasztó Zoltán kurtán-furcsán felelt fia viselkedéséről a Borsnak.

– Dávid nem mutatott semmit, nincs semmiféle ügy – zárta rövidre a moszkvai olimpia ezüst- és bronzérmese.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik