Szórakozás

1000 eurós prostival hetyegett a válogatott csatár

Peter Crouch, a Tottenham labdarúgója nem sokáig búslakodott az angol válogatott vébén nyújtott teljesítménye miatt.

A focista Dél-Afrikából való hazaérkezése után nem sokkal Madridban vette igénybe Monica Mint szolgáltatásait. Az esetről maga a kéjnő számolt be: a Buddha del Mar nevű bárban akadt össze Crouch-csal, aki állítása szerint ittas volt.

„Táncoltunk egy kicsit, Peter, akit nem ismertem fel, végigtapizta a testemet, aztán taxit hívott, és hajnali fél ötkor a Rafaelbe mentünk” – mesélte Monica. Bevallotta, mivel angoltudása nem tökéletes, a taxisofőrt kérte arra, hogy tolmácsoljon. A sofőr – azért, hogy ne legyen félreértés – egy papírra írta le a Monica által a szexért kért 1000 eurót (280 ezer forint).

Az eset azért kínos, mert a válogatott labdarúgó a madridi kéjes hétvégi kalandja előtt együtt pihent Szardínián azzal a modellként dolgozó Abbey Clancyvel, akit egy éve, 2009. július 19-én jegyzett el. Monica Mint még azt is elárulta, Crouch jóval udvariasabban bánt vele, mint általában a spanyol futballisták, akik szintén igénybe vették már a szolgáltatásait, s bizony eléggé durván bántak vele.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik