Szórakozás

Yoko Ono még mindig tart John Lennon gyilkosától

Az özvegy ellenzi a férfi feltételes szabadlábra helyezését, mivel úgy véli, hogy továbbra is potenciális veszélyt jelent rá és a család többi tagjára.

A legendás Beatle 77 éves özvegye az amerikai televíziós kritikusok szövetségének (TCA) csütörtöki találkozóján fejtette ki véleményét férje gyilkosa, Mark David Chapman feltételes szabadlábra helyezéséről. Chapmantől eddig mindig megtagadták kérelme teljesítését, augusztusban azonban újabb meghallgatása lesz New York államban.

Mark David Chapman 1980. december 8-án lőtte agyon John Lennont az énekes manhattani otthona előtt. A férfi legutóbbi szabadlábra helyezési meghallgatásán azt vallotta, hogy szégyelli és sajnálja tettét, átérzi annak súlyosságát, és teljesen megváltozott.

Yoko Ono a TCA csütörtöki ülésén egy új dokumentumfilmről egyeztetett, amelynek témája John Lennon 1970-es években New Yorkban élt családi és művészeti élete. A Lennon NYC című, november 22-én bemutatandó filmben ritka stúdiófelvételek, koncertfilmrészletek és otthon készült videók is láthatók lesznek – árulta el Susan Lacy producer. Yoko Ono a felvételek rendelkezésre bocsátása mellett interjút is ad a filmben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik