Szórakozás

Elmarad Nacsa Olivér esküvője

A humorista kedvesét, Kis Zsuzsit egy olyan ritka betegség támadta meg, amit komoly allergiás tünetek kísérnek.

Meghiúsult Nacsa Olivér most szombatra tervezett esküvője. A szép menyasszony bőrét osztrigaallergia csúfította el. A pár még februárban kapott egy meghívást Skóciába, ahol mindenféle különleges ételt, köztük osztrigát is kóstolhattak.

Hazatérésük után jelentkeztek először Zsuzsi bőrén a tünetek. Fájdalmas kiütései lettek a testén, az arca pedig felismerhetetlenre dagadt. A szemét sem tudta kinyitni. Azonnal orvoshoz szaladt, de öt hónap kellett hozzá, hogy végül kiderüljön, az osztriga tehet mindenről. Hetekig diétáznia kellett, pirítóson, krumplin és rizsen élt.

„Az allergológus a végén már azt is vizsgálta, nem Olivérre vagyok-e allergiás, de ezt szerencsére kizárták” – mesélte Zsuzsi, aki azt is elmondta, hogy amíg sebek csúfítják el a bőrét, addig nem áll az oltár el. Ám a gyógyulás pontos idejét az orvosok sem tudták meghatározni. Ezért meg is beszélték Olivérrel, hogy elhalasztják az augusztus 7-re tevezett esküvőt.

„Számomra mindegy, mikor vezetem Zsuzsit az anyakönyvvezető elé, előbb gyógyuljon meg, aztán mehetünk. Egyébként vőlegényként nekem is fontos, hogy a menyasszonyom ne úgy nézzen ki, mint Zsákos Frodo” – poénkodott a tőle megszokott komolysággal Nacsa Olivér.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik