Szórakozás

Bárdosi Sanyi egy 18 éves, nagymellű kubai kiscsajról álmodozik

A Tabu TV Bárdosi Sándort kérdezte a gyermekvállalásról.

Az egykori birkózó természetesen most is humoránál volt, és elmondta, hogy egy 18 éves kubai árva kislányt szeretne örökbe fogadni, D-kosaras melltartóval!

“Elindítottuk az örökbefogadást a párommal, de csitt… egy 18 éves kubai árva kislány lesz, D-kosaras melltartóval! Apám mondta, hogy nagyon szívesen fog vigyázni rá, ha mi moziba megyünk” – nevet fel a Tabutv.hu felvételén Bárdosi Sándor, aki biztos benne, hogy a párja nagyon fogja értékelni a bevándorló érkezését. “Ezt én mondtam neki otthon viccből, és azt mondta, hogy jó, de akkor egy kisfiút is…” – meséli a korábbi birkózó, aki a “gyerekekre” fűszoknyát adna, és pálmafával legyeztetné magukat.

Bárdosi Sanyi persze komolyan is megfogalmazta a gyermek után való vágyakozást, ami már egyre nagyobb. “Nézd ki belőlem, hogy én ezt le tudom gyártani, most csak azért nem teszem, mert nagyon lenn van a bux index, és nem kéne most forszírozni. Ennek ellenére nagyon bízom benne, hogy hamarosan eljön majd az az idő, hogy a vásárolandó bébiételeken fogunk problémázni!” – osztotta meg a Tabutv.hu-ra klikkelőkkel a sportoló, aki addig is a testvére gyerkőcén gyakorol.

“Kéthetente, amikor látom a kis tökit, akkor rádöbbenek, hogy milyen változásokon megy keresztül. Múltkor még csak botorkált, most meg már olya, mint egy tank, és már 16 hónapos létére elkezdett gagyogni is… borzalmasan erős, benne van a Bárdosi-vér” – mondta el Bárdosi Sándor, aki elsőként kislányt szeretne.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik