Szórakozás

Carlos Tevez elhagyta családját egy nő miatt

Miközben Carlos Tevez arra hivatkozva késett a Manchester City edzéséről, hogy depreszszióssá vált a válogatott vb-felsülése miatt, kiderült: új barátnőjével síelt.

Galád fickónak nevezi több argentin lap Tevezt, miután a Manchester City válogatott támadója úgy otthagyta a feleségét, Vanessa Mansillót, továbbá két kislányát, Florenciát és Katiát, mintha sohasem ismerte volna őket… Amellett bőszen hazudozott is. Először azt magyarázta klubedzőjének, Roberto Mancininek, hogy fáradt és depresszióssá vált Argentína válogatottjának gyenge világbajnoki szereplése miatt, továbbá meg is alázták őket azzal, hogy a dél-afrikai tornáról hazafelé egyszerű turistaosztályra foglaltak nekik helyet a repülőn.

Ezen okok miatt ki is hagyta a City észak-amerikai túráját. A borzasztó depresszióból ezzel szemben annyi igaz, hogy Tevez a nemrégiben történt válása után rögvest becsajozott. Jelenleg a 19 éves, énekesnőként és tévés filmsorozatokban fellépő Brenda Asnicarral hetyeg. Két hete repülőt bérelt, azzal szállította a barna hölgyet az Andokba, közelebbről Bariloche városába, ahonnan eljártak síelni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik