Szórakozás

Exfeleségénél vigasztalódik Matthäus

Lothar Belgrádban igyekszik elfelejteni negyedik feleségét, Lilianát, aki megcsalta őt.

Miután negyedik feleségétől, Lilianától is válik, itt lenne az ideje, hogy Lothar Matthäus új asszony után nézzen. A korábbi aranylabdás futballista jelenleg Belgrádban tartózkodik és harmadik nejénél, Marijanánál vigasztalódik.

– Azt mondták, megkönnyeztem Liliana hűtlenségét. Nos, elárulom; soha életemben nem sírtam. Soha – nyilatkozta a belgrádi Blicnek a felszarvazott férj, aki stílusosan, focimeccshez hasonlította az életet. – Van, amikor nyersz, van, amikor veszítesz. A vereségből tanulni kell, a győzelmet meg élvezni. Tudnod kell, hogy mindig lesz egy következő mérkőzés – tette hozzá Matthäus.

Az újságírók természetesen azonnal lecsaptak az utolsó mondatára, így felvetették, hogy az ötödik neje is lehetne szerb, mint a harmadik, Marijana Kostić.

– Soha nem kerestem feleséget. Ezt nem tervezem, csak megtörténik… – vágta ki magát Lothar, aki elárulta, szeret Szerbiában lenni, mert ott tudják élvezni az életet.

– Azért egy dologgal vigyáznom kell. Míg ugyanis a németek az egész csapatra gondolnak, addig a szerbek csak magukra – jelentette ki az egykori focista.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik