Szórakozás

Ribéry ellen már Németországban is nyomoznak

Franck Ribery szexbotrányával kapcsolatban a franciák után immár a németek is nyomoznak.

Nagy pácban van a szexbotrányba keveredett focista. Zahia Dehar kikotyogta, hogy Németországban is pajzánkodott a focistával, amivel újabb bajba sodorta. Eddig csupán a franciák nyomoztak a futballista ügyében, hiszen a razzia Párizsban volt, és Ribery, valamint az afrikai származású Dehar is francia állampolgár. Ám mivel a Bayern Münchenben légióskodó Ribery Dehart meghívta Münchenbe, hogy ott is a testi örömöknek éljenbek, a német hatóságokat is érdekelni kezdte az ügy.

– Mivel egy bűncselekményért kétszer nem ítélhetnek el senkit, megvárjuk, hogy a francia hatóságok milyen eredményre jutnak – mondta Barbara Stockinger, a müncheni ügyészség szóvivője. – Ám a hivatalos nyomozást elindítottuk, mivel Münchenben is sor került bűncselekményre egy hotelszobában.

Riberyt a héten egy hétórás kihallgatáson vett részt Párizsban, vádemelésre még nem került sor, de egyre valószínűbb, hogy nem ússza meg a dolgot, hiszen éppen Dehar müncheni utazása – amikor Ribery foglalta le és vette meg a repülőjegyét – bizonyítja, hogy tisztában volt a lány valós életkorával.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik