Szórakozás

Sztárparádé és gyönyürű lányok a Füredi Anna-bálon

Kocsis Korinnát, a Vas megyei Jákfán élő 19 éves kozmetikus tanulót választották a 185. balatonfüredi Anna-bál szépségkirálynőjévé a Duna Televízió nézőinek szavazatai alapján.

A bálkirálynő első udvarhölgyének egy 17 éves győri diáklányt, Borkai Petrát, második udvarhölgyének pedig egy 19 éves balatonalmádi egyetemistát, Piedl Annát választották. A bálkirálynő értékes herendi vázát, aranyalmát és 150 ezer forint értékű ékszerutalványt kapott, a Duna Televízió pedig egyhetes törökországi utazással jutalmazta. Az udvarhölgyek ugyancsak herendi vázát és 120 ezer forintos ékszerutalványt vehettek át.

A 185. Anna-bált szombaton este Martonyi János külügyminiszter nyitotta meg. Köszöntőt mondott Páva Zsolt, Pécs polgármestere, ugyanis az idei Anna-bál díszvendége Európa kulturális fővárosa, Pécs volt. A nagy múltú füredi mulatságban ezúttal is telt ház volt, mintegy 500-an szórakoztak az Anna Grand Hotel termeiben és kertjében. A vendégseregben most is számos közéleti személyiséget és művészt lehetett felfedezni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik