Szórakozás

Gábor Zsazsa továbbra is válságos állapotban

Vérátömlesztést kapott, de továbbra is válságos állapotban van Gábor Zsazsa, akit egy Los Angeles-i kórházban ápolnak.

Az orvosok reménykednek, hogy a betegnek adott új gyógyszerek segíteni fognak. Frederic von Anhalt herceg elmondta: felesége eszméleténél van, szombat reggel megszorította a kezét és néhány szót is suttogott neki. A 93 éves színésznő péntek este kapott vérátömlesztést.

A kórház nem közölt semmit a beteg állapotáról, a férj viszont arról számolt be, hogy “az utóbbi 3 napban nem tudott lenyelni ételt vagy folyadékot, de az orvosok remélik, hogy hamarosan tud majd enni”. Azt mondta, feleségének nagy fájdalmai vannak, amelyek enyhítésére morfiumot kap. Arra kérte a rajongókat, hogy imádkozzanak Gábor Zsazsa egészségéért.

Frederic von Anhalt néhány napja közölte: felesége kritikus állapotban van. Akkor még azt mondta, hogy bár a híresség szeme nyitott, nem reagál, ha szólnak hozzá.

Gábor Zsazsa előző szombaton bel-air-i otthonában tévénézés közben leesett ágyáról, amikor egy telefonhívásra akart válaszolni. Súlyos sérülést szenvedett, hétfőn csípőprotézis-műtétet kellett végrehajtani rajta. A három és fél órás operáció sikeres volt, de a híresség az eséskor a fejét is beütötte, agyrázkódást kapott. Az orvosok, akik szerint csípőműtétje közben szélütést kaphatott, attól tartottak, hogy romlani fog az állapota.

Gábor Zsazsa, az 50-es, 60-as évek nagy sztárja, színésznőként lett ismert az Egyesült Államokban; sok televíziós szerepe volt, és tucatnyi mozifilmben, például az 1952-es Moulin Rouge-ban és Orson Welles klasszikussá vált 1958-as filmjében, A gonosz érintése című drámában is játszott. Később a társasági élet híres alakja lett, nem utolsósorban azért, mert kilencszer kötött házasságot. Férje volt Conrad Hilton szállodamágnás és az Oscar-díjas George Sanders színész is. Frederic von Anhalttal 1986-ban házasodott össze. 2002-ben súlyos autóbalesetet szenvedett, ami után tolószékbe kényszerült. Az amerikai médiában széles körű figyelmet kap Gábor Zsazsa állapotának alakulása.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik