Szórakozás

Robert De Niro és Andy Vajna éttermet nyit Budapesten

Hollywoodi sztárok egész sora érkezik szeptemberben Budapestre.

Világszínvonalú éttermet nyit a magyar főváros szívében Andy Vajna. A producert a hír bejelentésére az étteremlánc nagy tekintélyű séfje, Macuhisza Nobujuki is elkísérte.

A sztárok szusibárjaként is nevezett étterem kilincsét olyan celebek adják egymásnak,mint Madonna vagy Angelina Jolie.

– Húsz éve ismerem Nobut, találkozásunkkor még csak egy tízfős kis éttermet üzemeltetett, ám azóta a legnagyobb hollywoodi sztároknak készít vacsorát. Beleszerettem a japán és a dél-amerikai gasztronómia egyedülálló ízeibe, és rögtön tudtam, hogy ezeket Magyarországon is be kell mutatni – nyilatkozta a producer.
– Évekig győzködtem Nobut, majd London és Moszkva után Közép- Európában először Budapesten nyitja meg kapuit a legendás NOBU. Az étlapon szereplő fogások mellett szeretném a magyar ételek tradícióit is megjelentetni a kínálatban. Egyik kedvenc ötletem az almás vattacukorba csomagolt sült libamáj, ezt biztos elkészítjük! – beszélt terveiről Vajna.

A szeptemberi megnyitó után az étteremlánc egyik résztulajdonosa, Robert De Niro is ellátogat budapesti bárjába, Vajna szerint több hollywoodi sztárbarátja is elkísérheti majd.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik