Szórakozás

Földet ért az “ejtőernyős szamár”

Az orosz rendőrség rátalált arra a szamárra, amely egy ejtőernyővel repült egy motorcsónakhoz kötve az Azovi-tenger felett Oroszországban.

Az állat fizikai állapota tökéletes, de azt nem tudni, hogy mekkora traumát szenvedett el az élménytől. A szamár repüléséről számos felvétel keringett az interneten, és az újságok is nagy terjedelemben számoltak be az esetről. Az állatot egy helyi cég ötlete alapján kötötték egy ejtőernyőhöz, majd egy motorcsónak húzta fel a magasba, hogy így reklámozzanak vele egy privát strandot.

A kegyetlen attrakciót több száz strandoló nézte a tengerpartról, a gyerekek közül a parton sokan sírtak, amikor meglátták a magasban repülő szerencsétlen állatot, aki fél órán át keringett a fejük fölött.

Orosz állatvédők egyértelműen kegyetlen állatkínzásnak minősítették az esetet és azt követelik a hatóságoktól, hogy büntessék meg a felelősöket. A szamár gazdája egyébként semmi kivetnivalót nem talált az esetben, mert “a strandolók többségének tetszett a nem mindennapi mutatvány.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik