Szórakozás

Bruce Willis fülig szerelmes

Már több mint egy éve vette el Bruce Willis (55) szerelmét, Emma Heminget (32), de úgy tűnik, a sármos hollywoodi sztár szerelmesebb, mint valaha. A sztár áradozott a házaséletről és arról, mennyire odavan feleségéért.

– Egyetlenegy pillanatot sem szeretnék nélküle eltölteni – kezdett bele Bruce Willis, aki úgy tűnik, a Demi Moore-ral kötött házasságának kudarca után végre újra boldog.

– Ha valaki annyira ismert, mint én, nagyon kemény dió megtalálni azt az embert, aki minden hátsó gondolat és érdek nélkül egyszerűen önmagadért szeret téged – vallotta be a színész, aki az Emmával való megismerkedése előtt többször futott bele olyan nőcskékbe, akik inkább a sztárt és a pénztárcát, mint az embert akarták.

– Az utóbbi tíz évben leginkább egyedül voltam. Igaz, megpróbáltam magamnak bebeszélni, hogy ez így jó, és én így élvezem az életem, de nem igazán éreztem jól magam ebben a szituációban. Emmával azonban olyan boldog vagyok, mint soha előtte – árulta el valódi érzéseit a színész, aki tavaly márciusban mondta ki a boldogító igent a szépséges modellnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik