Szórakozás

Stohl lányainak sem kegyelmeznek

A színész május 8-i balesete óta elszabadult a pokol: még az utcán is támadások érik Stohl családját.

Buci mellett barátaik és ismerőseik ügyködnek azon, hogy feledtessék Lucával és Rebekával a szidalmakat. A 17 éves Luca barátai és osztálytársai elmondása szerint a lányok próbálják túlélni a történteket, és remélik, hogy minél előbb vége lesz a rémálomnak.

Tanáraik szintén a támogatásukról biztosították a színész gyerekeit, így sem a diákoknak, sem a kívülállóknak nem hagyták bántani őket. Luca iskolájának igazgatónője még a nyilvánosságtól is óvta a lányokat, így egyik munkatársa is csak a nevét elhallgatva árulta el, hogy szerinte nem kell annyira aggódni a gyerekekért.

„Mindenki szereti a Stohl lányokat, Luca pedig egy nagyon aranyos lány, aki mindig jól tanult. Senki nem bánthatja, sem a felnőttek, sem a gyerekek. A barátaival és az osztályfőnökével biztosan megbeszélte a problémáit, de nem okoztak különösebb fennakadást Luca iskolai életében és tanulmányaiban az elmúlt hónapok megpróbáltatásai. Luca egy tehetséges, ügyes kislány, és csak ez számít, senki nem az apukája tettei után ítéli meg” – mondta az iskola egyik munkatársa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik