Szórakozás

Pert nyert Angelina Jolie és Brad Pitt

A brit News of the World még januárban címoldalon hozta azt a hírt, miszerint a sztárok útjai elválnak, és már tárgyalnak a vagyonmegosztásról is.

Keith Schilling azt nem árulta el, hogy mekkora összeget kapott Pitt és Jolie kártérítésként. A News of the World az ítélet szerint a lapban bocsánatot is kér majd a hamis állításért. Még a per előtt a sztárpár levélben is kérte az újságot, hogy vonják vissza a hazugságaikat, de ezt a lap szerkesztői nem tették meg.

A színészpáros egyébként nem jelent meg az ítélethirdetésen az egyik londoni bíróságon. Ügyvédjük útján azonban közölték, a kártérítés teljes összegét jótékonysági célokra ajánlják fel.

A januári cikk szerint Pitt és Jolie útjai különválnak és már alá is írták az erről szóló iratokat, amelyek előkészítését decemberben kezdték meg egy Los Angeles-i ügyvédi irodában. A News of the World tudni vélte azt is, hogy a pár egyelően osztja szét 322 millió dolláros (62 milliárd forint) közös vagyonát, amelyben több amerikai, és európai ingatlan is benne van, hat gyereküket pedig közös felügyelet alá helyezik, de Angelinánál maradnak. A cikkben egy válóperes ügyvédre hivatkoztak, aki azonban később elmondta, hogy soha nem is találkozott a párral. Az álhírt a világ számos újságja, internetes lapja, tévé-és rádiócsatornája átvette, kész tényként kezelve azt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik