Szórakozás

Britney Spears új parfümöt dob a piacra

A pophercegnő szeptemberben útnak indítja legújabb parfümjét.

Ez immáron a kilencedik saját tervezésű illata, aminek a Radiance nevet adta. Lefordítva annyit jelent, ragyogás. Tubarózsa, jázmin, narancsvirág, erdei gyümölcs, írisz – ezek az illat összetevői.

Spears kisasszony eddigi “illatos vállalkozási” nagyon sikeresek voltak, ezért az énekesnő számít rá, hogy a mostani is hasonló keletű lesz.

Britney nemrég megtervezte az első saját divatkollekcióját is. Azt nyilatkozta: csak olyan ruhákat álmodott meg, amiket ő is szívesen hordana.

“Olyan ruhákat akartam tervezni, ami illik a stílusomhoz, amiket viselnék, és amiket a rajongóim is felvennének. Ez volt a legfontosabb szempont. Terveztem hétköznapi, kényelmesebb ruhákat és bohókás viseletet estére, amiben szórakozni jár az ember. Összeültem a Candie’s és Kohl’s csapatával is. Leültünk, vázlatokat rajzoltunk, aztán meg sem álltunk a végleges tervekig. Minden egyes darabot jóvá kellett hagyjak a kollekcióban. Nagyon élveztem.” – lelkendezett Britney.

“A saját stílusomat képviseli a kollekció. Szeretem a farmert, ezért sok benne a farmer anyag és a farmernadrág. Alig várom, hogy kijöjjön.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik