Szórakozás

Madonnára berágtak a szomszédjai

Az amerikai énekesnő londoni szomszédjai nem repestek az örömtől, amikor a popdíva ingatlanából éktelen bulizás zaja zavarta meg nyugalmukat.

Az AFP hétfői tudósítása szerint a brit főváros elegáns, belső negyedében álló házban még június végén, egy délután tekerték fel a hangerőt maximumra. Madonna stábjának tagjai tartottak partit. A környék lakói azonban egy idő után már nem bírták a ricsajt, ezért panaszáradatot zúdítottak a westminsteri tanács nyakába. Az illetékesek azonnal ki is szálltak a megadott címre, ahol azt tapasztalták, hogy valóban “elviselhetetlenül kellemetlen” a zaj. Az illetékesek első lépésként a levélszekrénybe dobták a zajterhelésről szóló rendeletet- ennek hatására szinte azonnal lehalkították a mulatozók a zenét.

Madonna egyébként nem volt ott a bulin. Az 51 éves énekesnő ugyanakkor bajba is kerülhet, ha még egyszer túl zajosak lesznek a munkásai. Ha még egyszer kihívják a hatóságot a szomszédok, akár 5000 fontra (1,6 millió forint) is megbüntethetik a popdívát. Még akkor is, ha nincs is a házában. A szabályok szerint ugyanis az ingatlan tulajdonosa vonható ilyen és ehhez hasonló vétségekért felelősségre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik