Szórakozás

Hagyó 2 milliós kutyáját örökbe kellett fogadni

Mivel a volt főpolgármester-helyettes egyedül élt, kedvencét, a dogo canariót, vagyis a kanári-szigeteki kutyát valakinek „örökbe kellett fogadnia".

A hűvösön ülő Hagyó Miklós magánéleti okokra hivatkozva adta vissza a kutyát

– Tőlünk vették, és most visszakerült hozzánk – árulja el Eszenyi Balázs, az El Presa Gran Canaria Kennel tulajdonosa. – Tavaly szeptemberben még semmit nem lehetett hallani a Miklós körüli gondokról, amikor magánjellegű problémákra hivatkozva kérdezte, hogy el tudnánk-e vállalni a kutyát. Természetesen igent mondtunk. Egy 2 millió 250 ezer forintos kutyát nem szabad eladni, elherdálni.

Don Pepe 8 hetesen került Hagyóhoz, és 9 hónaposan tért vissza szülőhelyére. Nincs oka szomorkodni, Balázs, a felesége, Andrea és kislányuk, a hétéves Bogi tökéletes gazdák. Papírjuk is van róla, három éve folyamatosan elnyerik az év tenyésztője címet. Kutyáikat veszik, viszik az USA-ba, Török- és Görögországba, Uruguayba, Moszkvába, Kanadába. A kicsi lány boldogan mászik fel a nagyra nőtt állat hátára. De Bogi nemcsak játszik a kutyákkal, évek óta fel is vezeti őket a versenyeken. Vérbeli kiképző!

– Nekünk soha, semmi gondunk nem volt Miklóssal, ha rendeződik az élete, természetesen elviheti Pepét – mondta a Blikknek Balázs.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik