Szórakozás

C. Ronaldónak egyéjszakás kalandból származik a kisfia

A brit Mirror című lap kiderítette, hogy két primitív mondattal csábította el az egyik Los Angeles-i pincérnőt, akit ágyba is vitt, és ez a nő lett a gyereke anyja.

A Mirror című brit lap kiderítette, hogy egy pincérnő Ronaldo kisfiának anyja, akivel a labdarúgó egyéjszakás kalandba keveredett tavaly ősszel Los Angelesben. A barátok elbeszélése szerint a Real futballistája a kedvenc módszerével szedte fel a lányt, vagyis úgy tett, mintha nem beszélne angolul.

Ronaldo először az elég alpári “Me, you, fuck, fuck!” mondattal indított, ám a hölgy elég értetlenül nézett rá. Ekkor a szívtipró játékos egy kis romantikát is belevitt a dologba, egy szívet rajzolt a papírlapra, és ráírta: me, you, kiss!

Na, ez már hatott, a lány azonnal ráállt a dologra, és egy közeli hotelben töltötték az éjszakát. Az egyik barát elárulta azt is, hogy amikor később Ronaldo megtudta, hogy a lány terhes lett, Boris Becker jutott eszébe, akinek szintén egy rövidke afférból született lánya. A többit már tudjuk, Cristiano egy vagyont fizetett azért, hogy az anya ismeretlen maradjon, a kisfiút pedig – aki időközben megérkezett a sztár portugáliai otthonába – a sportoló és a családja fogja felnevelni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik