Szórakozás

Tony Curtis élet-halál között

Ismét kiújult Tony Curtis (85) életveszélyes tüdőbaja. A magyar származású hollywoodi színészt egy tárlat megnyitójáról vitték rohammentővel egy nevadai kórházba.
Kapcsolódó cikkek

Tony Curtis évek óta idült obstruktív tüdőbetegségben szenved, a festményeit bemutató tárlaton olyan erősen kezdett fulladozni, hogy csak a gyors orvosi segítség mentette meg az életét. Pedig mindenki bizakodott, amikor egy súlyos tüdőgyulladásából sikerült felépülnie, négy évvel ezelőtt már úgy nézett ki, soha nem jön helyre, és nem szállhat ki a tolókocsiból. Harmatgyengén, félig bénultan, de visszajött a kómából, újra meg kellett tanulnia enni és járni is.

– Sosem hittem volna, hogy ilyesmi velem is megtörténhet, de egy este rosszul lettem, aztán két hónappal később ébredtem fel – beszélt nehéz időszakáról Budapesten a színész. – Amikor magamhoz tértem, és elmondták, min mentem keresztül, azt hittem, csak ugratnak. Sosem voltam beteg életemben. Pedig hosszú volt a visszavezető út, sokáig jártam terápiára, újra tanítottak enni, járni, még lélegezni is. Egy időben úgy éreztem, a szívem sem verne tovább, ha nem kényszeríteném rá – mondta Tony Curtis.

Élete most is veszélyben van…

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik