Szórakozás

Így néz ki Lindsay Lohan cellája

A színésznő hajnali ötkor fog kelni, napjait egy 8 és fél négyzetméteres cellában tölti, és egy órája lesz rá, hogy tévézzen, kosarazzon vagy zuhanyozzon.

Lindsay Lohan július 20-án kezdi meg letöltendő börtönbüntetését a kaliforniai Lynnwood-i Megyei Fegyintézetben Kaliforniában, ahol 23 napot kell majd leülnie az eredetileg kiszabott 3 hónapból.

A 3,6 x 2,4 méteres magánzárkájában mindössze egy műanyag borítású matracos priccs, vécé, kézmosó, egy hokedli és egy pici asztal van, az egyetlen kilátás a külvilágra egy 12 x 12 centis ablak. Lohan napjainak 23 óráját tölti majd itt, 20 perces ebédidővel, a fennmaradó napi egy órában pedig a többi rabbal együtt a közös helyiségben tv-t nézhet vagy sportolhat, ekkor mehet zuhanyozni és ekkor telefonálhat. A napirend szigorú, a raboknak hajnali 5 órakor van ébresztő, majd reggeli, ami 2 keménytojásból, 2 szelet kenyérből és egy dobozos narancsléből áll. Fél 11-kor már jön az ebéd, ami többnyire mogyoróvajas szendvics süteménnyel vagy gyümölccsel. A fél 6-kor kiadott vacsorájuk az egyetlen meleg étel a nap folyamán, amely többnyire csirkét takar valamilyen körettel, és desszert is jár hozzá tejjel.

Az ítélethirdetéskor Marsha Revel bírónő úgy rendelkezett, hogy a börtönbüntetés mellett a színésznőnek 90 napos elvonókúrára is kell mennie. Lohan ezt akár elvégezheti a börtönben is.

Ajánlott linkek:

Hajnali kelés, közös zuhanyzás várja Lindsay Lohant a börtönben (Velvet)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik