Szórakozás

Megérkezett a BKV számlájára a bliccelő szocialisták pótdíja

A BKV szóvivője szerint még sosem fordult elő a cég történetében, hogy olyasvalaki fizessen pótdíjat, akit nem kaptak el az ellenőrök.

Megérkezett a BKV-hoz a Gyurcsány Ferenc és felesége, valamint további két szocialista politikus által pótdíjként befizetett összeg – közölte a közlekedési társaság. Vadai Ágnes korábbi államtitkár is átutalta a büntetést, pedig korábban azt állította, hogy feledékenységből nem kezelt jegyet és ezért utólag eltépett egyet.

A pénz szerdán reggel érkezett meg a BKV számlájára, Gyurcsány Ferenc és felesége, Dobrev Klára nevében 12-12 ezer forintot fizettek be, és ugyanekkora összeget utalt át a szintén jegy nélkül utazó Molnár Csaba és Vadai Ágnes szocialista képviselő is.

“Mivel nem büntették meg, ez egy önkéntes állampolgári cselekmény, amilyenhez hasonló korábban még nem fordult elő a BKV történetében” -mondta Székelyné Pásztor Erzsébet, kommunikációs igazgató.

Gyurcsány és szocialista képviselőtársairól a Mandiner című blog készített videófelvételt, amelyen nem látszik, hogy a melegfelvonulás után a földalattiba távozó politikusok kezeltek volna jegyet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik