Szórakozás

Hozzájuk mennek haza a sztárfocisták

A legtöbb szexi sportoló szíve foglalt: a vébé után mindegyiket egy gyönyörű nő várja otthon.

Bár köztudott, hogy az argentinok és az uruguayiak ki nem állhatják egymást, a válogatott „vezére”, Diego Forlan nem tudott parancsolni a szívének, és beleszeretett egy argentin szépségbe. Bár Zaira Nara – akit a világ egyik legszebb nőjének tartanak – a vébén az argentinoknak szurkolt, a szerelmespár focin kívül nagyon jól megérti egymást.

A helyszíni riporterként és újságíróként dolgozó Sara Carbonero már egyszer elnyerte a legszebb újságírónak járó díjat. Rossz nyelvek szerint a szexi firkász szépsége olyan nagy hatással van a spanyol válogatott kapusra, Iker Casillasra, hogy ha meglátja kedvesét meccs közben, nem tud a labdára koncentrálni. A vb-aranyat követő interjú pedig elég cuppanósra sikeredett.

Váratlanul érte a világot a hír, hogy Cristiano Ronaldonak fia született, bár azt nem tudni, ki a gyerek anyja. Az biztos, hogy ennek a történetnek Ronaldo barátnője, az orosz modell, Irina Shayk nem örült annyira. Szerelmük azonban ezt a próbát is túlélte.

Az amerikai válogatott, Landon Donovan felesége, Bianca Kajlich általában televíziós sorozatokban szerepel, de feltűnt már mozifilmben is, például a Halloween: Feltámadás című horrorban. A Maxim magazin 2004-es száz legjobb nő listáján a 74. lett, három évvel ezelőtt azonban csak a 63. helyig jutott.

Az olasz válogatott kapusának, Gianluigi Buffonnak a felesége is modellkedéssel keresi a kenyerét. A cseh Alena Seredova 1998-ban negyedik lett a Miss World versenyen, szerepelt már a Playboyban és a Penthouse magazinokban is, jelenleg pedig leginkább divatbemutatókon láthatjuk.

A holland focista, Rafael van der Vaart felesége televíziós bemondó, műsorvezető, korábban modellként dolgozott. 2003-ban őt választották a legszebb hollandnak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik